Sesiune recrutare Alyasra – reprezentanti vanzari fashion store

Alyasra Fashion va sustine o sesiune de interviuri in perioada 8 – 10 Mai in Bucuresti. Compania intentioneaza sa angajeze 30 de persoane ca reprezentanti vanzari pentru magazinele lor din mall-urile din Kuweit . Interviurile se vor sustine in limba engleza intr-una din zilele alese pentru sesiunea de recrutare.

Descrierea postului :

Titlul : Sales Associate

 Position Sales Associate Division

Reports To Shop Manager

Companie: Alyasra Fashion

 Division: Fashion Direction

Location: Kuweit

 Cerinte:

Consultantul in vanzari este responsabil pentru intampinarea si asistarea clientilor magazinului, pe tot parcursul procesului de cumparare, cu scopul de a asigura furnizarea celor mai inalte standarde din domeniul de servicii client si de a atinge maximum in vanzari.

 Responsabilitati

- Promovarea brand-ului si a marfii;

- Acordarea de consultanta clientilor din magazin;

- Cunoasterea in detaliu a caracteristicilor produselor oferite clientilor spre vanzare;

- Mentinerea unei bune imagini de piata a companiei prin respectarea esteticii aspectului propriu si a magazinului.

 

Cerinte:

- Persoana motivata, dinamica, cu spirit de initiativa;

- Abilitati de comunicare excelente;

- Cunoasterea limbii engleze este obligatorie;

- Rezistenta la stres;

- Dorinta de relocare in Kuweit;

- Experienta in industria modei este un avantaj.

 

 Salariu:

 

Salariu Lunar

350 KD ( 1200 USD ) plus comision

 Beneficii:

 

Bilet de avion

Bilet de avion spre Romania o data pe an

Asigurare Medicala

Asigurare medicala si dentara  (90% achitata de companie)

Reduceri

Discount-uri in toate magazinele companiei

Concediu

30 de zile calendaristice / an

Pachet

cazare oferita de companie, gratuit, pentru primele 2 luni

 Pentru a aplica pentru acest job va rugam sa ne trimiteti CV-urile in limba engleza ( completate dupa modelul pe care-l puteti descarca aici )  insotite de 2 poze recente cu Dvs.(una tip pasaport, una full-body) cat mai clare pe adresa : sales@saferecruitment.ro

logo

AlYasra Fashion a fost infiintata in anul 1993 de catre Ahmed & Mohamed Y. Al Sager, ca parte a Yousef A. Al Sager holding, liderul regional in tranzactionari si investitii.

Compania este prezenta in sase tari din zona Orientului Mijlociu si Africii de Nord: Kuweit, Arabia Saudita, Irak, Emiratele Arabe Unite, Liban și Qatar. Cele peste 170 de magazine pe care le detine sunt prezente in cele mai prestigioase mall-uri, precum Avenues si Al Kout Mall, din Kuweit sau Mall of Arabia și Aziz Mall, din Jeddah. Succesul AlYasra Fashion constă în înțelegerea profundă a nevoilor clienților lor. Colectiile brand-urilor sunt selectate cu atenție in fiecare sezon pentru a răspunde cerințelor variate ale clienților din întreaga regiune.

Al Yasra Fashion sunt partenerii din regiunea Orientului Mijlociu si Africii de Nord al binecunoscutului brand new-yorkez Donna Karan (DKNY), care deține și opereaza buticuri pe teritoriul statelor Kuweit, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Qatar, Liban și Irak, cu planuri de extindere în Egipt și Iordania.

In portofoliul AlYasra Fashion se afla branduri de lux ca Jimmy Choo, KENZO, MaxMara, Triumph Lingerie, ECCO, Marella, Marina Rinaldi, Pratesi.

http://www.alyasra.com/