Despre Safe Recruitment – prima pagina

Safe Recruitment (ex. Lalsat International Romania) este o companie specializata in servicii de organizare de sesiuni de recrutare de inalta calitate pentru piata Emiratelor Arabe Unite membra a grupului Lalsat International. Daca sunteti in cautarea unei oportunitati de a lucra pentru una dintre cele mai dinamice companii, in Dubai, cel mai efervescent oras al lumii, in Kuweit, o tara bogata si linistita, sau in Abu Dhabi, capitala EAU va invitam sa luati parte la unul din interviurile organizate de noi sau sa trimiteti Cv-ul Dumneavoastra impreuna cu 2 poze pe adresajobs@saferecruitment.ro
[afla mai mult…]

Despre Dubai

Dubai a creat unul dintre cele mai dinamice medii de afaceri din lume. Cele mai renumite companii din toata lumea si-au deschis sedii in Dubai. Aveti sansa de a lucra intr-un mediu aflat intr-o continua expansiune, cu numeroase oportunitati de a va dezvolta pe plan profesional.

Companiile din Dubai sunt “generoase” in ceea ce priveste concediile. Aveti dreptul la aproximativ 39 de zile pe an, concediu cu plata (incluzand sarbatorile publice), la un bilet de avion dus-intors spre casa o data pe an si, cel mai important lucru, veniturile sint neimpozabile! Tot ceea ce castigati va fi al dumneavoastra!
[afla mai mult…]

Despre Kuweit

Tara nisipurilor si a soarelui, a petrolului si a gazelor, Kuweitul este intr-o continua crestere economica.Toate constructiile si amenajarile grandioase sunt rezultatul prosperitatii acestei tari, care, avand la baza o industrie atat de puternica precum cea a petrolului, a reusit sa depaseasca toate obstacolele politice si sociale din trecut, acum fiind considerata una dintre cele mai stabile si puternice state din zona.

Costurile traiului in aceasta tara sunt mai mici decat in alte state din Peninsula Araba. Preturile rezonabile la articolele necesare zilnic fac posibila economisirea unui procent considerabil din remuneratia lunara, in cazul in care acest lucru este dorit.
[afla mai mult…]

Despre Abu Dhabi

Abu Dhabi este cel mai mare si mai bogat oras al Emiratelor Arabe Unite, dar si capitala culturala, financiara, politica si administrativa. Investitiile facute in ultima perioada, a profiturilor obtinute in urma exploatarii acestor bogate resurse subsolice, au dus la transformarea orasului Abu Dhabi intr-unul dintre cele mai prospere orase din lume, cu o arhitectura moderna si o infrastructura exemplara.

In ultimii ani, orasul Abu Dhabi a cunoscut o dezvoltare extensiva si sustinuta, reusind sa mentina ritmul alert al realitatii prezente. Realizarile dobandite de-a lungul dezvoltarii economice alimenteaza motivatia de a continua cu aceeasi perseverenta drumul catre o crestere durabila, menita sa sustina bunastarea locuitorilor si in viitor.
[afla mai mult…]

Comments are closed.