Paris Gallery

P_Logo_PG

Paris Gallery este un retailer de lux, parte din grupul cu acelasi nume, ce detine peste 1 milion de metri patrati de spatii comerciale luxoase situate in Emiratele Arabe Unite, Qatar, Bahrain si Arabia Saudita. Magazinele ofera o colectie premium de peste 450 de branduri internationale de parfumuri, produse de ingrijire a pielii, machiaj, ceasuri, bijuterii, ochelari de soare si accesorii.

Primul magazin Paris Gallery se deschide in Burjuman Centre, Dubai, in anii ’90. Tot atunci Paris Gallery este numit agent exclusiv al produselor Fendy, Givenchy si Nina Ricci. In urmatorii 20 de ani are loc o dezvoltare continua a grupului ce detine astazi peste 80 de magazine in Orientul Mijlociu.

In portfoliul grupului se regasesc marci internationale de lux precum Boucheron, Burberry, Cartier, Christian Dior, Givenchy, Giorgio Armani, D&G, Hermes, Ralph Lauren, Tom Ford, Prada etc.

http://www.parisgallery.com/

Sesiune recrutare Paris Gallery Dubai – Sales Associates

» 30 Martie-1 Aprilie 2015

Paris Gallery va sustine o sesiune de interviuri in perioada 30 martie – 1 Aprilie in Bucuresti si Iasi. Compania intentioneaza sa angajeze 25 de persoane pentru posturile de Sales Associate pentru brandurile lor din Dubai.[…]

Sesiune recrutare Paris Gallery Dubai – Sales Associates, Brand Ambassadors

» 25-27 August 2014

Paris Gallery va sustine o sesiune de interviuri in perioada 25-27 August in Bucuresti. Compania intentioneaza sa angajeze 50 de persoane ca Sales Associates si Brand Ambassadors pentru toate magazinele lor din mall-urile din Dubai.[…]