Sesiuni de recrutare

Sesiunea de recrutare este un eveniment deosebit si face legatura intre client si posibilii angajatori. Angajatorul trimite o delegatie in Romania pentru a face cunostinta direct cu posibilii candidati.

O sesiune de recrutare este gazduita pe parcursul uneia sau mai multor zile. Fiecare dintre acesteava debuta in cursul diminetii ( de regula ora 9 :00 ) cu o prezentare de 20 – 30 de minute a companiei ce face angajarile cat si descrierea posturilor pentru care se face recrutarea de personal. La fiecare din aceste prezentari vor fi invitati sa participe candidatii ce urmeaza sa fie intervievati in ziua respectiva. In functie de numarul celor care vor tine interviurile fiecare candidat va primi o invitatie la interviu pe parcursul zilei la o ora exacta pentru a oferi timp suficient celor programati mai tarziu sa-si poata organiza ziua dupa cum doresc pana la ora interviului.

Tinem sa mentionam ca, dupa ce stabilim de comun acord o zi , o locatie si o ora la care va asteptam la interviu, neprezentarea aduce automat interzicerea colaborarii cu firma noastra pentru orice post pe o perioada nedeterminata.

Safe Recruitment Romania ofera seriozitate si solicita acelasi lucru de la cei cu care colaboreaza.

Candidatii nu au nicio obligatie financiara fata de Safe Recruitment Romania.

Firma noastra NU PERCEPE NICIUN COMISION, TAXA DE PROCESARE SAU PARTICIPARE DE LA ANGAJAT.

Oferta de angajare se face de regula in termen de 7 zile de la intoarcerea in tara a reprezentantilor angajatorului si va este comunicata telefonic cat si pe e-mail ( sau fax ) de catre personalul Safe Recruitment Romania. De asemenea, daca nu sunteti printre cei ce primesc oferte de angajare, personalul nostru va va contacta pe e-mail pentru a va informa si pentru a va prezenta ce alte posturi disponibile mai avem si pentru care consideram ca sunteti calificati.

Comments are closed.