Procedura Interviu Emirates Cabin Crew

Procedura de selectie pentru posturile de Cabin Crew (Insotitori de zbor) din cadrul Emirates Airline cuprinde o serie de etape ce trebuie parcurse de toti cei interesati de aceste posturi.

a. Primirea aplicatiilor. In momentul in care anuntam o noua sesiune de Assessment Days pentru Emirates, fixam si o data limita de primire a aplicatiilor pentru acea sesiune, data ce este afisata inca de la inceput pe site. Avand in vedere numarul foarte mare al persoanelor interesate de acest job, nu putem accepta nicio aplicatie ce ajunge pe email-ul nostru dupa aceasta data, chiar si la o zi diferenta.

b. Selectia aplicatiilor. Dupa primirea tuturor aplicatiilor are loc selectia acestora si ierarhizarea candidatilor pe baza criteriilor specifice acestui job. Persoanele ce primesc un raspuns pozitiv in urma acestei etape, sunt invitate la interviul de prescreening cu reprezentantii Safe Recruitment Romania.

c. Interviul de prescreening. Fiecare candidat admis pentru aceasta etapa va primi un email cu toate detaliile legate de desfasurarea interviului, locatia si intervalul orar ce ii este alocat. In urma interviului, persoanele selectate vor primi invitatia pentru interviul direct ce va avea loc cu reprezentatii Emirates Airline.

d. Assessment Day Emirates Airline. In aceasta zi toti cei ajunsi in aceasta etapa vor trece prin mai multe probe eliminatorii iar persoanele ce vor trece de ele vor avea in zilele urmatoare interviul final cu recrutorii de la Emirates.

 

Comments are closed.