Procesul de recrutare

Procesul de recrutare difera de la un job la altul, in functie de cerintele angajatorului.

  • Firma noastra, impreuna cu angajatorul, realizeaza o selectie a aplicatiilor, in functie de criteriile specifice fiecarui job.
  • In cazul in care angajatorul doreste, poate urma o noua etapa de selectie ce consta intr-un interviu telefonic in limba engleza cu potentialul angajat.
  • Daca angajatorii straini nu doresc sa desfasoare aceste discutii telefonice, in urma selectiei aplicatiilor candidatii selectati primesc direct invitatia pentru sesiunea de recrutare (interviul direct cu angajatorul) ce are loc in Bucuresti si/sau in orasele importante ale tarii.
  • Dupa interviuri, in cazul unui raspuns pozitiv, vei primi o oferta pe care o vei putea analiza si discuta impreuna cu familia ta.
  • Daca vei accepta oferta, va urma un set de analize medicale obligatorii pe care le poti face oriunde vei dori sau iti va fi la indemana.
  • Vom stabili, de comun acord, o data de plecare iar angajatorii se vor ocupa de toate formalitatile (viza si bilet de avion).
  • La sosirea in tara de destinatie vei fi intampinat in aeroport de reprezentantii companiei angajatoare ce te vor asista pe tot parcursul perioadei in care vei fi angajatul lor.

Aminteste-ti ca primele 6 luni sunt considerate perioada de proba si, de aceea, va trebui sa inveti cat mai mult si sa-ti dai silinta sa faci totul cat mai bine. Dupa scurgerea celor 6 luni, vei putea sa participi si la alte traininguri organizate de companie, avand posibilitatea de a accede la alte posturi.

Jobul obtinut poate fi primul pas spre o cariera internationala de succes.  Daca esti persoana potrivita, compania te va sprijini pe deplin pentru a-ti valorifica cat mai bine potentialul si aspiratiile.

Comments are closed.