AlYasra Fashion

logo

AlYasra Fashion a fost infiintata in anul 1993 de catre Ahmed & Mohamed Y. Al Sager, ca parte a Yousef A. Al Sager holding, liderul regional in tranzactionari si investitii.

Compania este prezenta in sase tari din zona Orientului Mijlociu si Africii de Nord: Kuweit, Arabia Saudita, Irak, Emiratele Arabe Unite, Liban și Qatar. Cele peste 170 de magazine pe care le detine sunt prezente in cele mai prestigioase mall-uri, precum Avenues si Al Kout Mall, din Kuweit sau Mall of Arabia și Aziz Mall, din Jeddah. Succesul AlYasra Fashion constă în înțelegerea profundă a nevoilor clienților lor. Colectiile brand-urilor sunt selectate cu atenție in fiecare sezon pentru a răspunde cerințelor variate ale clienților din întreaga regiune.

Al Yasra Fashion sunt partenerii din regiunea Orientului Mijlociu si Africii de Nord al binecunoscutului brand new-yorkez Donna Karan (DKNY), care deține și opereaza buticuri pe teritoriul statelor Kuweit, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Qatar, Liban și Irak, cu planuri de extindere în Egipt și Iordania.

In portofoliul AlYasra Fashion se afla branduri de lux ca Jimmy Choo, KENZO, MaxMara, Triumph Lingerie, ECCO, Marella, Marina Rinaldi, Pratesi.

http://www.alyasra.com/

Sesiune recrutare Alyasra – reprezentanti vanzari fashion store

» 8-10 Mai 2015

Alyasra Fashion va sustine o sesiune de interviuri in perioada 8 – 10 Mai in Bucuresti. Compania intentioneaza sa angajeze 30 de persoane ca reprezentanti vanzari pentru magazinele lor din mall-urile din Kuweit[…]