Sephora

 

logo-sephora-square

SEPHORA este un concept vizionar beauty-retail fondat in Franta in 1970 de catre Dominique Mandonnaud.

 Astazi Sephora nu este doar cel mai important lant de magazine de parfumuri si cosmetica din Franta dar si un brand foarte puternic, prezent in foarte multe tari din toata lumea.

 Secretul Sephora consta in faptul ca este  „Destinatia suprema a frumusetii”, oferind o selectie de produse pe cat de incredibile, pe atat de moderne, reflectand, de asemenea, un gust al libertatii, un sentiment de placere si dorinta de a oferi frumusete clientilor sai. In plus, poti accesa oricand in magazinele Sephora, o intreaga varietate de servicii, care sa te conecteaze cu lumea produselor cosmetice: servicii de machiaj, sfaturi personalizate, ambalaje de cadou speciale, parfumerie, ingrijire corporala, a zambetului cat si a parului sau ingrijirea pielii.

www.sephora.com/

Beauty Consultants – Makeup, Skincare, Fragrance, Supervisors, Store Manager – Sephora Kuwait / Qatar

» 8-10 Decembrie 2016

Compania Sephora intentioneaza sa angajeze 30 de persoane pentru pozitiile de Beauty Consultants – Makeup, Skincare, Fragrance, Supervisors, Store Manager – pentru magazinele lor din Kuwait. Interviurile se vor sustine in limba engleza in zilele de 8, 9 si 10 Decembrie la Bucuresti.[...]