Salam Stores

Salam StoresSalam Stores este una dintre principalele companii din Orientul Mijlociu, in domeniul modei si al stilului de viata. Infiintata in Qatar, in anul 1952, compania a castigat de atunci numeroase piete, extinzadu-se in  Dubai, Abu Dhabi, Al Ain, Muscat si Amman.

Lantul de magazine se distinge ca lider pe piata de retail, care opereaza francize internationale,  adresandu-se atat femeilor,  cat si barbatilor si copiilor. Salam Stores ofera produse de ultima generatie in toate domeniile de activitate: piese vestimentare de lux ale celor mai cunoscute case de moda, parfumuri, echipamente si accesorii foto, articole pentru casa, bijuterii si accesorii.

Ca lider pe piata de retail din Orientul Mijlociu si cu o identitate distincta, Salam Stores ofera peste 300 de branduri de top din lume, printre care: Burberry, Calvin Klein, Cacharel, Chanel, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Fendi, Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Guerlain, Hermes,  Hugo Boss, Prada sau Vera Wang.

 http://www.salams.com/

Sesiune recrutare Salam Stores – reprezentanti vanzari luxury fashion

» 20-22 Noiembrie 2015

Salam Stores va sustine o sesiune de interviuri in perioada 20-22 noiembrie in Bucuresti. Compania intentioneaza sa angajeze 20 de persoane ca reprezentanti vanzari pentru magazinele lor din Doha, Qatar.[…]