Azadea Group

Azadea Logo

Azadea Group este una dintre cele mai dezvoltate companii de retail care opereaza francize internationale in Orientul Mijlociu de peste 25 de ani.  Cu sediul central in Beirut – Liban, grupul are peste 350 de magazine localizate strategic in cele mai cunoscute mall-uri si zone de shopping din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman, Bahrain sau Egipt.

Azadea Group a deschis in anul 2004 primul magazin ZARA din Romania, aducand si alte branduri celebre in tara noastra pe parcursul urmatorilor patru ani.

In portfoliul Grupului se regasesc marci internationale de succes precum Bershka,  Pull and Bear, Piazza Italia, ZARA, Massimo Dutti, Mango sau Oysho.  Pe langa segmentul de fashion, Azadea Group mai detine francize pentru marci importante din domeniul articolelor sportive, amenajarilor interioare si accesoriilor.

www.azadea.com

F&B staff pentru Azadea Qatar – Paul si Eataly

» 30 Octombrie-2 Noiembrie 2016

Compania Azadea Qatar angajeaza pentru restaurantele Paul si Eataly din portofoliul lor.[…]

Shop Managers – Azadea Group Qatar, Doha

» 15 Septembrie 2016

Azadea Group Qatar intentioneaza sa angajeze 16 persoane pentru posturile de Shop Managers pentru marcile lor din Qatar . Interviurile preliminare vor incepe pe data de 18 Iulie via telefon/ Skype urmand ca interviul final sa fie la Bucuresti cu reprezentantii Companiei.[…]