Hilton Dead Sea

Hotelul Hilton Dead Sea Resort & Spa se afla in Regatul Hasemit al Iordaniei si este parte a lantului hotelier Hilton, respectand standardele si exigentele impuse de acest nume.

Situat la cel mai jos punct de pe Pamant – peste 400 de metri sub nivelul marii – in inima Vaii Iordanului, Hilton Dead Sea Resort & Spa ofera acces direct la plaja, prin doua ascensoare.  Este singurul hotel cu un ponton plutitor si o terasa pentru plaja, amenajate pe Marea Moarta. In apropierea hotelului exista numeroase atractii pentru turistii dornici sa admire peisajele spectaculoase de la Wadi Mujib, cea mai joasa rezervatie naturala din lume. De asemenea, dupa un drum de 10 minute cu masina, pe malul estic al Iordanului, poate fi vizitat locul unde Iisus a fost botezat. Dead Sea Panorama este un complex muzeal aflat in apropiere. Aici exista si un restaurant care ofera privelisti magnifice spre Marea Moarta si este locul ideal pentru a viziona un apus de soare spectaculos.

 Hilton Dead Sea

Personal hotelier pentru Hilton, Iordania

» 10-12 Iulie 2015

Hilton Dead Sea Resort & Spa angajeaza personal pentru diverse departamente din cadrul sau in Regatul Hasemit al Iordaniei.[...]