Costa Coffee

1024px-CostaLogo.svg

Costa Coffee este un lant de cafenele cu sediul in Regatul Unit. Compania a fost fondata in anul 1971 de catre fratii italieni Sergio si Bruno Costa, ca o organizatie angro ce furniza cafea prajita firmelor de catering si magazinelor specializate italienesti. Incepand cu anul 1995 este o filiala a companiei Whitbread. Din acel moment a inceput si adevarata ascensiune Costa Coffe, compania detinand peste 1700 de magazine in Marea Britanie si in restul lumii.

Costa Coffee opereaza 1175 de magazine in Marea Britanie incepând cu luna ianuarie 2011, fiind cel mai mare lant britanic de magazine. La nivel international opereaza 442 de magazine, in peste 28 de alte tari printre care: Kuweit, Egipt, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Oman, Turcia.

Puncte de lucru ale companiei pot fi gasite in librariile Waterstone, WHSmith,  Homebase, hotelurile Marriot, cinemaurile Odeon, magazinele Tesco, Pizza Hut, pub-urile Beefeater, etc. Unitati mai mici sunt, de asemenea, infiintate in gari si aeroporturi.

http://www.costa.co.uk/

Barista Maestro/Shift Supervisor – Costa Coffee, Kuweit

» 14-16 Martie 2015

Alghanim Industries doreste sa angajeze 15 persoane pentru posturile de Barista Maestro/Shift Supervisor pentru cafenelele Costa Coffee din cadrul mall-urilor din Kuwait City. Selectia va avea loc in urma unor interviuri sustinute in limba engleza, direct cu angajatorii, in luna martie in Bucuresti.[...]