DoubleTree by Hilton

Doubletree_LogoDe peste 40 de ani DoubleTree by Hilton™ face parte din lantul hotelier Hilton, adresandu-se atat turismului business cat si celui de recreere.  DoubleTree s-a extins in peste 27 de tari, avand deschise 325 de hoteluri. Noi locatii s-au adaugat in portofoliul companiei in 2013, majoritatea hotelurilor inaugurandu-se in S.U.A., Canada si China. Din lantul hotelier DoubleTree vor face parte in 2014 noi hoteluri din Marea Britanie, Spania, Turcia sau Malaezia.

Hotelul DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island de cinci stele este primul hotel deschis pe insula articiala Al Marjan, aflata pe coasta de sud-vest a emiratului Ras al Khaimah. Al Marjan este o colectie de insule artificiale situate in Golful Persic, la aproximativ 86 de km de Dubai și se intinde aproximativ 4 km in mare. Ras al Khaimah este un paradis al shoppingului, cu numeroase mall-uri, magazine de designer si piete pline de viata precum Al Muairedh Souq si Manar Mall.

http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/uae/doubletree-by-hilton-resort-and-spa-marjan-island-RKTMIDI/index.html

Chalet Bedroom Doubletree-by-Hiltonn-Resort-and-Spa-Marjan-Island-Exterior Hotel Pool Spa Reception Area The Anchor Pub

 

 

 

 

 

 

Hotelul DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island dispune de o plaja privata de 650 de metri, 5 piscine cu temperatura controlata, un centru fitness deschis 24 de ore si primul eforea spa din UAE, cu 7 camere de tratament si sauna.

Printre facilitati se numara 7 baruri si restaurante din care 2 restaurante cu specific si un bar elegant pe acoperis cu o vedere spectaculoasa.

 

Sesiune recrutare DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island – Ras al Khaimah, UAE

» 19-20 Februarie 2014

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island angajeaza 24 de persoane in cadrul noului hotel de lux situat pe insula artificiala Marjan Island din largul coastei emiratului Ras al Khaimah.[…]