Emirates Towers

Jumeirah Hotels & Resorts sunt considerate unele dintre cele mai luxoase si inovative din lume, in acest sens fiind recunoscute si prin numeroase premii si distinctii obtinute de-a lungul timpului. Compania a fost fondata in 1997 din dorinta de a deveni un lider in domeniul ospitalitatii, prin stabilirea de noi standarde de calitate si lux. In 2004, Jumeirah Group a devenit membru al Dubai Holding, o colectie de proiecte si afaceri de succes din Dubai .

Desi hotelurile sunt renumite in intreaga lume, grupul Jumeirah mai detine in portofoliu si: Jumeirah Living, VENU Hotels, Talise, Jumeirah Restaurants, Wild Wadi Waterpark, The Emirates Academy of Hospitality Management si Jumeirah Retail.

 

Printre cele mai cunoscute hoteluri ale grupului se numara: Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel, Jumeirah Emirates Towers sau Madinat Jumeirah.

Jumeirah Emirates Towers

Jumeirah Emirates Towers Hotel este situat in centrul business al Dubaiului, fiind evidentiat de stilul architectonic (cele doua cladiri triunghiulare), dar si de atractia deosebita pe care o impune mediului de afaceri international.

 

Hotelul doreste selectarea unor tineri experimentati si entuziasti pentru urmatoarele posturi:

– waiter/waitress, bartender, commis chef, specialty chef, team leader

– guest relations assistant/executive, guest services assistant/relations,

– housekeeping attendant.

 

Toti aplicantii trebuie sa detina experienta de minim 1 an in hoteluri de 4-5 stele si sa cunoasca limba engleza la nivel avansat.

 

Beneficiile includ:

– salariu competitiv

– service charge, bonus trimestrial, tips

– cazare, masa si transport asigurate de angajator

– viza si permis de munca asigurate de angajator

– billet de avion gratuit la angajare

– vacanta platita (30 de zile)

– billet de avion o data la 2 ani

– asigurare medicala

– training si posibilitati multiple de dezvoltare profesionala

Jumeirah Emirates Towers – click for details

 

Pentru a aplica pentru un job la aceasta companie va rugam sa ne trimiteti CV-urile in limba engleza ( completate dupa modelul pe care-l putetidescarca aici ) insotite de 2 poze recente cu Dvs.(una tip pasaport, una full-body) cat mai clare pe adresa : hoteljobs@lalsatinternational.rospecificand si compania / jobul dorit.

 

Comments are closed.