Personal hotelier pentru Hilton, Iordania

Hilton Dead Sea Resort & Spa angajeaza personal pentru diverse departamente din cadrul sau in Regatul Hasemit al Iordaniei.

Posturi disponibile:

• Cocktail Waitresses
• Spa Therapist

Interviurile vor avea loc prin intermediul Skype.

Cerinte:
Dorinta de relocare in Iordania;
Limba engleza la nivel conversational;
Persoana motivata, dinamica;
Experienta in domeniul ospitalitatii reprezinta un avantaj.

Beneficii:
Salariu fix motivant, fara Taxe;
Service charge + Tips-uri;
Cazare si mese asigurate de angajator;
Viza, permisul de munca si biletul de avion sunt oferite de angajator;
Concediu platit 30 de zile pe an;
Bilet de avion spre casa o data la 2 ani platit de angajator;
Experienta intr-unul dintre cele mai cunoscute si apreciate lanturi hoteliere din lume.

Daca sunteti interesat(a) de unul dintre aceste posturi, va rugam sa ne trimiteti cv-ul dumneavoastra in limba engleza, alaturi de o fotografie pe adresa noastra de mail hoteljobs@saferecruitment.ro

 

Hotelul Hilton Dead Sea Resort & Spa se afla in Regatul Hasemit al Iordaniei si este parte a lantului hotelier Hilton, respectand standardele si exigentele impuse de acest nume.

Situat la cel mai jos punct de pe Pamant - peste 400 de metri sub nivelul marii - in inima Vaii Iordanului, Hilton Dead Sea Resort & Spa ofera acces direct la plaja, prin doua ascensoare.  Este singurul hotel cu un ponton plutitor si o terasa pentru plaja, amenajate pe Marea Moarta. In apropierea hotelului exista numeroase atractii pentru turistii dornici sa admire peisajele spectaculoase de la Wadi Mujib, cea mai joasa rezervatie naturala din lume. De asemenea, dupa un drum de 10 minute cu masina, pe malul estic al Iordanului, poate fi vizitat locul unde Iisus a fost botezat. Dead Sea Panorama este un complex muzeal aflat in apropiere. Aici exista si un restaurant care ofera privelisti magnifice spre Marea Moarta si este locul ideal pentru a viziona un apus de soare spectaculos.

 Hilton Dead Sea