Senior Waitress/Waiter – The Cheesecake Factory, Kuweit

M.H. Alshaya doreste sa angajeze 100 de persoane pentru posturile de Senior Waitress/Waiter  pentru restaurantul The Cheesecake Factory din cadrul Avenues Mall, in Kuwait City. Numarul de posturi este 100. Selectia va avea loc in urma unor interviuri telefonice/Skype.

The Cheesecake Factory  este un lant de restaurante de origine americana, deschis in Beverly Hills, California in 1978. Astazi compania detine 165 de restaurante in Statele Unite si patru in Orientul Mijlociu:  doua in Emiratele Arabe Unite, unul in Avenues Mall, Kuweit si al patrulea in Beirut.

http://www.thecheesecakefactory.com/

Cerinte:

Experienta de minimum 2 ani in domeniu;
Persoana motivata, dinamica, cu spirit de initiativa;
Cunoasterea limbii engleze este obligatorie;
Abilitati excelente in lucrul cu clientii;
Dorinta de relocare in Kuweit;
Abilitati de comunicare excelente.

Beneficii:

Contract de munca full time pe perioada nedeterminata;

Salariul net lunar este de 450 KD (1570 USD); 

Bonus trimestrial de 15%, neimpozabil;

Bacsisurile lunare substantiale;

Viza, permisul de munca, biletul de avion catre Kuweit si cardul de sanatate sunt oferite de angajator.

Compania ofera cazare pentru primele 2 luni de la inceperea activitatii, perioada in care va fi dedus 20 % din salariul angajatului pentru chirie. In momentul in care angajatul va parasi apartamentul provizoriu, toate deducerile vor fi oprite.

Transportul de la cazare la locul de munca si invers poate fi asigurat de catre compania angajatoare. Daca se doreste acest lucru, 10 procente din salariu vor fi deduse lunar.

Pentru a aplica pentru acest job va rugam sa ne trimiteti CV-urile in limba engleza ( completate dupa modelul pe care-l puteti descarca aici ) insotite de 2 poze recente cu Dvs.(una tip pasaport, una full-body) cat mai clare pe adresa jobs@saferecruitment.ro .

De la fondarea companiei, in anul 1890, Alshaya a devenit un nume important in diverse domenii, initial in Kuweit si in Arabia Saudita. Alshaya Retail acopera o gama larga de sectoare, incluzand cele mai recente si cele mai cunoscute brand-uri din industria modei si a incaltamintei, a serviciilor alimentare, sanatatii si cosmeticii, opticii, farmaciei, materialelor de birou si decoratiunilor interioare.

Prin introducerea conceptelor de top din retail pe piata locala au reusit sa asigure experienta unica a shopping-ului international.

Abordarea internationala si pentru viitor a companiei Alshaya este sustinuta de valorile traditionale ale integritatii si onoarei. Expertiza regionala a companiei, cunoasterea pietei si parteneriatele profitabile au permis construirea celei mai dinamice si de succes afaceri din retail in intregul Orient Mijlociu si in Nordul Africii, Turcia, Rusia, Polonia, Slovacia, Cehia si Marea Britanie.

In portfoliul companiei se regasesc marci internationale de succes precum Victoria’s Secret, Harvey Nichols, Clinique, M.A.C., Estee Lauder, The Body Shop, Boots, Debenhams, Next, H&M, Topshop, Oasis, Foot Locker sau Starbucks.

www.alshaya.com