Sesiune recrutare Alshaya – Hostesses Restaurant Katsuya, Kuweit

M.H. Alshaya doreste sa angajeze 20 de persoane pentru postul de Hostess in Restaurantul Katsuya din Kuwait City. Selectia va avea loc in urma unor interviuri Skype.

Katsuya_logo_sm

Katsuya este un lant de restaurante cu specific japonez cunoscut in toata lumea pentru calitatea serviciilor si a creatilor originale de sushi. Primul restaurant al renumitului lant a fost deschis in anul 1997, in statul american California, si a devenit unul din preferatele starurilor de la Hollywood, datorita atmosferei chic si a combinatiei perfecte intre stilurile culinare japoneze si americane. Din 2013 compania M.H. Alshaya Co. introduce acest brand international si pe piata kuweitiana.

Cerinte

Persoana motivata, dinamica, cu spirit de initiativa;

Abilitati de comunicare excelente;

Cunoasterea limbii engleze este obligatorie;

Abilitati excelente in lucrul cu clientii;

Dorinta de relocare in Kuweit;

Experienta in domeniul F&B reprezinta un avantaj.

Beneficii

Viza, permisul de munca, biletul de avion catre Kuweit si cardul de sanatate sunt oferite de angajator;

30% reducere la achizitionarea oricaror articole din magazinele companiei

comision de pana la 25% din salariul de baza  

concediu platit 30 de zile lucratoare

alocatie pentru uniforma

Pentru a aplica pentru acest job va rugam sa ne trimiteti CV-urile in limba engleza ( completate dupa modelul pe care-l puteti descarca aici ) insotite de 2 poze recente cu Dvs.(una tip pasaport, una full-body) cat mai clare pe adresa sales@saferecruitment.ro

De la fondarea companiei, in anul 1890, Alshaya a devenit un nume important in diverse domenii, initial in Kuweit si in Arabia Saudita. Alshaya Retail acopera o gama larga de sectoare, incluzand cele mai recente si cele mai cunoscute brand-uri din industria modei si a incaltamintei, a serviciilor alimentare, sanatatii si cosmeticii, opticii, farmaciei, materialelor de birou si decoratiunilor interioare.

Prin introducerea conceptelor de top din retail pe piata locala au reusit sa asigure experienta unica a shopping-ului international.

Abordarea internationala si pentru viitor a companiei Alshaya este sustinuta de valorile traditionale ale integritatii si onoarei. Expertiza regionala a companiei, cunoasterea pietei si parteneriatele profitabile au permis construirea celei mai dinamice si de succes afaceri din retail in intregul Orient Mijlociu si in Nordul Africii, Turcia, Rusia, Polonia, Slovacia, Cehia si Marea Britanie.

In portfoliul companiei se regasesc marci internationale de succes precum Victoria’s Secret, Harvey Nichols, Clinique, M.A.C., Estee Lauder, The Body Shop, Boots, Debenhams, Next, H&M, Topshop, Oasis, Foot Locker sau Starbucks.

www.alshaya.com