Sesiune recrutare Alshaya – Hostesses , Kuweit

M.H. Alshaya doreste sa angajeze 10 de persoane pentru postul de Hostess in Restaurantul Veranda din cadrul magazinului Harvey Nichols in Avenues Mall din Kuwait City. Selectia va avea loc in urma unor interviuri telefonice/Skype.

Despre Veranda Restaurant – deschidere 12 Martie 2013 

Salariu – 400 – 600 KWD (intre 1410 USD si 2112 USD in functie de experienta)

Cerinte

Persoana motivata, dinamica, cu spirit de initiativa;

Abilitati de comunicare excelente;

Cunoasterea limbii engleze este obligatorie;

Abilitati excelente in lucrul cu clientii;

Dorinta de relocare in Kuweit;

Experienta in domeniul ospitalitatii reprezinta un avantaj.

Beneficii

Viza, permisul de munca, biletul de avion catre Kuweit si cardul de sanatate sunt oferite de angajator;

30% reducere la achizitionarea oricaror articole din magazinele companiei

comision de pana la 25% din salariul de baza  

concediu platit 30 de zile lucratoare

mese gratuite in restaurantul Harvey Nichols in timpul programului

alocatie pentru uniforma

 Pentru a aplica pentru acest job va rugam sa ne trimiteti CV-urile in limba engleza ( completate dupa modelul pe care-l puteti descarca aici ) insotite de 2 poze recente cu Dvs.(una tip pasaport, una full-body) cat mai clare pe adresa sales@saferecruitment.ro

De la fondarea companiei, in anul 1890, Alshaya a devenit un nume important in diverse domenii, initial in Kuweit si in Arabia Saudita. Alshaya Retail acopera o gama larga de sectoare, incluzand cele mai recente si cele mai cunoscute brand-uri din industria modei si a incaltamintei, a serviciilor alimentare, sanatatii si cosmeticii, opticii, farmaciei, materialelor de birou si decoratiunilor interioare.

Prin introducerea conceptelor de top din retail pe piata locala au reusit sa asigure experienta unica a shopping-ului international.

Abordarea internationala si pentru viitor a companiei Alshaya este sustinuta de valorile traditionale ale integritatii si onoarei. Expertiza regionala a companiei, cunoasterea pietei si parteneriatele profitabile au permis construirea celei mai dinamice si de succes afaceri din retail in intregul Orient Mijlociu si in Nordul Africii, Turcia, Rusia, Polonia, Slovacia, Cehia si Marea Britanie.

In portfoliul companiei se regasesc marci internationale de succes precum Victoria’s Secret, Harvey Nichols, Clinique, M.A.C., Estee Lauder, The Body Shop, Boots, Debenhams, Next, H&M, Topshop, Oasis, Foot Locker sau Starbucks.

www.alshaya.com