Sesiune recrutare Salam Stores – reprezentanti vanzari luxury fashion

Salam Stores va sustine o sesiune de interviuri in perioada 20-22 noiembrie in Bucuresti. Compania intentioneaza sa angajeze 20 de persoane ca reprezentanti vanzari pentru magazinele lor din Doha, Qatar. Interviurile se vor sustine in limba engleza intr-una din zilele alese pentru sesiunea de recrutare.

Descrierea postului :

Titlul : Reprezentant vanzari

Companie: Salam Stores

 Divizie: Luxury Fashion

 Locatie: Doha, Qatar

Consultantul de vanzari este responsabil pentru intampinarea si asistarea clientilor magazinului, pe tot parcursul procesului de cumparare, cu scopul de a asigura furnizarea celor mai inalte standarde din domeniul de servicii client si de a atinge maximum in vanzari.

 Responsabilitati:

 – Promovarea brand-ului si a marfii;

 – Acordarea de consultanta clientilor din magazin;

 – Cunoasterea in detaliu a caracteristicilor produselor oferite clientilor spre vanzare;

 – Mentinerea unei bune imagini de piata a companiei prin respectarea esteticii aspectului propriu si a magazinului.

 Cerinte:

 – Persoana motivata, dinamica, cu spirit de initiativa;

 – Abilitati de comunicare excelente;

 – Cunoasterea limbii engleze este obligatorie;

 – Rezistenta la stres;

 – Dorinta de relocare in Qatar;

 – Experienta in industria modei este un avantaj.

 Salariu: 

Salariu Lunar de 4000QAR (1100USD) plus comision; dupa incheierea primelor 6 luni de activitate candidatii pot primi, in functie de performanta, o crestere salariala de 500QAR/-

Cazare si transport gratuite pe toata perioada contractului.

Beneficii:

Bilet de avion, viza si permis de munca

Bilet de avion spre Romania o data pe an, dupa indeplinirea a 2 ani de activitate

Asigurare medicala

Discount-uri in toate magazinele companiei

Concediu 21 de zile / an

 

 Pentru a aplica pentru acest job va rugam sa ne trimiteti CV-urile in limba engleza ( completate dupa modelul pe care-l puteti descarca aici )  insotite de 2 poze recente cu Dvs.(una tip pasaport, una full-body) cat mai clare pe adresa : sales@saferecruitment.ro

Salam StoresSalam Stores este una dintre principalele companii din Orientul Mijlociu, in domeniul modei si al stilului de viata. Infiintata in Qatar, in anul 1952, compania a castigat de atunci numeroase piete, extinzadu-se in  Dubai, Abu Dhabi, Al Ain, Muscat si Amman.

Lantul de magazine se distinge ca lider pe piata de retail, care opereaza francize internationale,  adresandu-se atat femeilor,  cat si barbatilor si copiilor. Salam Stores ofera produse de ultima generatie in toate domeniile de activitate: piese vestimentare de lux ale celor mai cunoscute case de moda, parfumuri, echipamente si accesorii foto, articole pentru casa, bijuterii si accesorii.

Ca lider pe piata de retail din Orientul Mijlociu si cu o identitate distincta, Salam Stores ofera peste 300 de branduri de top din lume, printre care: Burberry, Calvin Klein, Cacharel, Chanel, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Fendi, Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Guerlain, Hermes,  Hugo Boss, Prada sau Vera Wang.

 http://www.salams.com/