Shop Managers – Azadea Group Qatar, Doha

Azadea Group Qatar intentioneaza sa angajeze 16  persoane pentru posturile de Shop Managers pentru marcile lor din Qatar . Interviurile preliminare vor incepe pe data de 18 Iulie via telefon/ Skype urmand ca interviul final sa fie la Bucuresti cu reprezentantii Companiei.

Azadea Logo

Shop Managers– 16 positions ( 8 female / 8 male positions )
Salariu – 6000 QAR ( 1.470 Eur ) , salariu fix + comision ( minim 2000 QAR ( 500 Eur) – maxim 4000 QAR (1000 Eur ))

Beneficii :

  • Bilet de avion anual catre tara platit de companie
  • Asigurare medicala privata
  • Discounturi  pentru magazinele de moda si pentru restaurantele si cafenelele apartinand de Azadea Group
  • Training de specialitate cu expertii azadea Group, inainte de inceperea lucrului efectiv cat si pe parcursul carierei in Companie

Descrierea posturilor:

SHOP MANAGER – 16 positions 

Managerul de magazin este responsabil cu buna functionare a magazinului, asigurand cel mai inalt standard in relatiile cu clientii dar in acelasi timp maximizand vanzarile si profitabilitatea, in conformitate cu cerintele Companiei. Managerul se va ocupa de inventar, mentenanta si aspectul interior / exterior al magazinului. 

Descrierea completa a jobului o puteti descarca de aici.

Cerinte :

  • Diploma de licenta
  • 3 ani de experienta intr-o pozitie de conducere ( experienta in retail constituie un mare avantaj )
  • Fluenta in limba Engleza
  • Cunostinte avansate de operare MS Office

Pentru a aplica pentru acest job va rugam sa ne trimiteti CV-urile in limba engleza ( completate dupa modelul pe care-l puteti descarca aici )  insotite de 2 poze recente cu Dvs.(una tip pasaport, una full-body) cat mai clare pe adresa : sales@saferecruitment.ro

 

Azadea Logo

Azadea Group este una dintre cele mai dezvoltate companii de retail care opereaza francize internationale in Orientul Mijlociu de peste 25 de ani.  Cu sediul central in Beirut - Liban, grupul are peste 350 de magazine localizate strategic in cele mai cunoscute mall-uri si zone de shopping din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman, Bahrain sau Egipt.

Azadea Group a deschis in anul 2004 primul magazin ZARA din Romania, aducand si alte branduri celebre in tara noastra pe parcursul urmatorilor patru ani.

In portfoliul Grupului se regasesc marci internationale de succes precum Bershka,  Pull and Bear, Piazza Italia, ZARA, Massimo Dutti, Mango sau Oysho.  Pe langa segmentul de fashion, Azadea Group mai detine francize pentru marci importante din domeniul articolelor sportive, amenajarilor interioare si accesoriilor.

www.azadea.com