Jumeirah

 

jumeirahJumeirah Hotels & Resorts sunt considerate unele dintre cele mai luxoase si inovative din lume, in acest sens fiind recunoscute si prin numeroase premii si distinctii obtinute de-a lungul timpului. Compania a fost fondata in 1997 din dorinta de a deveni un lider in domeniul ospitalitatii, prin stabilirea de noi standarde de calitate si lux. In 2004, Jumeirah Group a devenit membru al Dubai Holding, o colectie de proiecte si afaceri de succes din Dubai .

Desi hotelurile sunt renumite in intreaga lume, grupul Jumeirah mai detine in portofoliu si: Jumeirah Living, VENU Hotels, Talise, Jumeirah Restaurants, Wild Wadi Waterpark, The Emirates Academy of Hospitality Management si Jumeirah Retail.

Printre cele mai cunoscute hoteluri ale grupului se numara: Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel, Jumeirah Emirates Towers sau Madinat Jumeirah.

Burj al Arab

Beneficiind de spectaculoasa locatie a Golfului Persic, Burj al Arab este una dintre minunile arhitectonice cu care Dubaiul se poate mandri. Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, Burj al Arab atrage prin opulenta si rafinament, reflectand esenta lumii arabe.

Hotelul ofera servicii variate cum ar fi birou de receptie la fiecare etaj, jacuzzi in fiecare camera, restaurante subacvatice, chelner personal, private shopper, precum si multe alte fascinante elemente. Burj al Arab face parte din Jumeirah Group, cu o bogata experienta in ospitalitatea de lux. Inca din 1997, Jumeirah Group s-a remarcat ca fiind unul dintre cele mai luxoase si inovative grupuri de turism, oferind experiente de lux pentru vacante, spa, shopping, precum si instruire in propria academie e management al ospitalitatii.

Jumeirah Group a demarat de curand o campanie de recrutare, prin care ofera candidatiilor posibilitatea de a experimenta un mediu profesionist si captivant de activitate.

http://www.jumeirah.com/burj_al_arab/

Pentru a aplica pentru un job la aceasta compania va rugam sa ne trimiteti CV-urile in limba engleza ( completate dupa modelul pe care-l putetidescarca aici ) insotite de 2 poze recente cu Dvs.(una tip pasaport, una full-body) cat mai clare pe adresa : hoteljobs@lalsatinternational.rospecificand si compania / jobul dorit.

Comments are closed.